Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Διαψεύδει ο ΣΥΡΙΖΑ το δημοσίευμα για τις υποκλοπές

Bookmark and Share

Διαψεύδει ο ΣΥΡΙΖΑ το δημοσίευμα στο οποίο εμφανίζεται ο αρχηγός του Α. Τσίπρας να προειδοποιεί τα στελέχη του ότι τα τηλέφωνα του ιδίου και του κόμματος παρακολουθούνται, αλλά ταυτόχρονα
επιτίθεται στην κυβέρνηση, την οποία κατηγορεί για «φθηνά επικοινωνιακά παιχνίδια».

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει συγκεκριμένα:

«Το δημοσίευμα της Real News δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Οφείλουμε, όμως, να συγχαρούμε τον κ. Δένδια και τον κ. Κεδίκογλου για τα αντανακλαστικά που δείχνουν απέναντι σε ανυπόστατα δημοσιεύματα. Δεν ήταν ίδια βέβαια η αντίδραση τους απέναντι σε συγκεκριμένες καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, όπου και σφύριζαν αδιάφορα.

Πάντως, αφού ανοίγει έστω και με αυτόν τον τρόπο το ζήτημα των παρακολουθήσεων, θα έπρεπε, σε μια χώρα μάλιστα όπου έχει ερευνηθεί υπόθεση παρακολούθησης πρώην πρωθυπουργού, να γίνει συζήτηση στη Βουλή για το θέμα και να τεθούν η ΕΥΠ και η Αντιτρομοκρατική υπό κοινοβουλευτικό έλεγχο.

Για μια ακόμη φορά, όμως, σε ένα κρίσιμο θέμα εθνικής ασφάλειας και δημοκρατίας, η κυβέρνηση διαλέγει το δρόμο των φτηνών επικοινωνιακών παιχνιδιών».Τι ανταπάντησε ο Ν. Δένδιας

Στον ΣΥΡΙΖΑ ανταπάντησε το Γραφείο Τύπου του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Δένδια, που ανέφερε:

«Αυτό που πραγματικά χρειάζεται είναι να τεθεί επιτέλους ο ΣΥΡΙΖΑ υπό τον έλεγχο της λογικής!».0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.