Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Οι 7 συνήθειες των αντρών που ντρέπονται να αποκαλύψουν

Bookmark and Share

Απολαμβάνουν μικρές ένοχες πράξεις, που τις κρατούν ως...."επτασφράγιστο μυστικό" και για τις οποίες θα προτιμούσαν να μη τις μάθει ποτέ το άλλο τους μισό.

Κάποτε ένας ηθοποιός είπε: «Ο άντρας που δεν κρατάει μυστικά από τη γυναίκα του ή δεν έχει μυστικά ή δεν έχει γυναίκα». Ποια είναι όμως τα πράγματα που κάνει ένας άντρας και ντρέπεται να το αποκαλύψει;

Οι άντρες ασχολούνται με τον καλλωπισμό
Έχει αποδειχτεί, πως δεν είναι μόνο οι γυναίκες λάτρεις της περιποίησης. Ο αριθμός των αντρών, που επισκέπτονται κέντρα αισθητικής θεραπείες σώματος, αποτριχώσεις, μανικιούρ και πεντικιούρ, έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια.

Οι άντρες κλαίνε
Παραδοσιακά τα αρσενικά δικαιολογούσαν τα δάκρυα μόνο σε δυο ακραίες περιπτώσεις. Είτε στο θάνατο του πατέρα είτε μετά από ένα δυνατό χτύπημα στα γεννητικά τους όργανα. Παρόλα αυτά, αν τους παρατηρήσεις λίγο καλύτερα, θα διαπιστώσεις το πόσο ευσυγκίνητοι είναι.

Λένε όχι στο σεξ
Φαίνεται παράλογο, αλλά υπάρχουν στιγμές που ένας άντρας δεν έχει διάθεση ούτε και για το αγαπημένο του σπορ. Σύμφωνα με έρευνες το 22% των αντρών είναι πιο πιθανό να αρνηθούν το σεξ από ότι το ταίρι τους.

Ξεφυλλίζουν γυναικεία περιοδικά
Ο λόγος, που ένας άντρας διαβάζει ένα γυναικείο περιοδικό, είναι γιατί η θεματολογία του μπορεί να τον βοηθήσει στην κατανόηση της ψυχολογίας μιας γυναίκας. Από την οπτική γωνία ενός θηλυκού μπορεί να μάθει τι θέλει και πως σκέφτεται μια γυναίκα.

Είναι θύματα της μόδας
Συνήθως γκρινιάζουν συχνά για τα χρήματα που ξοδεύει η σύντροφός τους σε επώνυμα ρούχα και αξεσουάρ. Η αλήθεια είναι όμως, πως η δική τους ντουλάπα κρύβει ακόμα μεγαλύτερες συλλογές επώνυμων προϊόντων.

Τους αρέσουν τα χάδια και τα παιχνίδια incognito
Αν κλειστείς σε ένα δωμάτιο με το σύντροφό σου, θα τον πιάσει ένας ειρμός από παιχνιδιάρικες λέξεις. Συχνά χρησιμοποιούν υποκοριστικά ή και λέξεις από το ζωικό βασίλειο, για να εκφράσουν τον έρωτα τους. Αυτά όμως μακριά από τα μάτια του κόσμου.
Αμφισβητούν την εξωτερική εμφάνιση άλλων αντρών
Ρώτα κάποιον για τη γοητεία ενός άλλου άντρα και εκείνος
• Είτε θα σου πει, ότι ο τύπος περνάει απαρατήρητος.
• Είτε θα αμφισβητήσει το γούστο σου
• Είτε θα εκνευριστεί έντονα...


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.