Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Στροφη στα ελληνικα: Πανω απο 16.000 κωδικοι νεων προϊοντων

Bookmark and Share

Περισσότερα από 16.000 νέα προϊόντα ελληνικών επιχειρήσεων κυκλοφόρησαν στη διεθνή και εγχώρια αγορά το 2013 και πάνω από
500 εταιρείες απέκτησαν κωδικούς με πρόθεμα 520, σύμφωνα με τα στοιχεία της βάσης δεδομένων της 520 Barcode Hellas και της online υπηρεσίας της εταιρείας.

Ο κλάδος των τροφίμων κ ποτών συνεχίζει να είναι ο πιο δυναμικός ανάμεσα στις νέες επιχειρήσεις, καταγράφοντας ένα μερίδιο της τάξεως του 69,5%. Κομβικό ρόλο στον κλάδο αυτό διατηρεί ο πρωτογενής τομέας και τομείς όπως το ελαιόλαδο, το κρασί κ το μέλι.

Ακολουθούν οι κλάδοι των καλλυντικών, των ειδών υγιεινής και των παραφαρμακευτικών αλλά και των εκδόσεων, του γενικού εμπορίου και των ειδών οικιακής χρήσης.

Παρατηρείται, επίσης, απ τα στοιχεία μια στροφή σε εναλλακτικά αντικείμενα δραστηριότητας, όπως για παράδειγμα η βιοκαλλιέργεια και η παραγωγή και εμπορία τρουφών ή σαλιγκαριών.

Ως προς τη γεωγραφική διαστρωμάτωση, σύμφωνα με τα στοιχεία της 520 Barcode Hellas, o μεγαλύτερος όγκος των νέων κωδικών δημιουργήθηκε στην Αττική κ το 2013 και αμέσως μετά ακολουθεί η Μακεδονία που τη φετινή χρονιά προσπέρασε περιοχές όπως η Πελοπόννησος, η Κρήτη και τα Νησιά του Αιγαίου που ακολουθούν.

Η 520 Barcode Hellas παρέχει δωρεάν στους συνδρομητές της online υπηρεσία με την οποίαν μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους barcode με πρόθεμα 520, μέσω της ιστοσελίδας www.520barcodehellas.com. Ως τώρα 33.472 νέα προϊόντα έχουν αποκτήσει barcode 520 από τν ιστοσελίδα της εταιρείας.

Η 520 Barcode Hellas δηλώνει ότι έχει εκδώσει το σύνολο των κωδικών barcode με πρόθεμα 520 για λογαριασμό των ελληνικών επιχειρήσεων.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.