Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Οι 20 τρόποι για να τον κάνετε να σας ερωτευτεί

Bookmark and Share

Δεδομένου λοιπόν, ότι έχετε εντοπίσει το άτομο που θέλετε να πάτε μαζί του διακοπές στις Μαλδίβες ή έστω στις Σπέτσες, φέτος το καλοκαίρι, το επόμενο
στάδιο είναι να τον κατακτήσετε, να τον κάνετε να
σας ερωτευτεί κ να ζήσετε εσείς καλά κι εμείς καλύτερα.

Και σε αυτή τη μάχη όμως, υπάρχουν κανόνες και συμβουλές που αν ακολουθήσετε θα πετύχετε γρηγορότερα κ ευκολότερα το στόχο σας και θα καταφέρετε το καλοκαίρι να το περάσετε με παρέα και το χειμώνα να ψάχνετε γι εκκλησία και νυφικό (ε, καλά μην υπερβάλλουμε κιόλας!). Ακολουθούν, λοιπόν, οι 20 τρόποι, που θα τον κάνουν να καταλάβει επιτέλους, ότι εσείς είστε η γυναίκα των ονείρων του.

1. Να είστε ο εαυτός σας

Δεν έχει κανένα νόημα να προσποιήστε κάτι άλλο από αυτό που πραγματικά είστε για να κάνετε κάποιον να σας ερωτευτεί. Ακόμα και αν καταφέρετε να σας αγαπήσει, θα έχει γοητευτεί από το προσωπείο σας και όχι απ τν αληθινό σας εαυτό και αυτό είναι μεγαλύτερη απογοήτευση, από το να μην σας προσέξει καθόλου.

2. Προσέξτε την εμφάνισή σας

Χωρίς να σημαίνει εξαντλητικές δίαιτες και καινούρια ρούχα, το να προσέχουμε την εμφάνισή μας είναι κομμάτι της προσπάθειάς μας να νιώθουμε πρώτα εμείς καλά με τον εαυτό μας, είτε είμαστε άντρες είτε γυναίκες. Ένα προσεγμένο σύνολο που τονίζει τα καλά σας σημεία, ένα διακριτικό μακιγιάζ και καλοχτενισμένα μαλλιά, βοηθούν στην αυτοπεποίθηση σας, η οποία είναι πάντα το δυνατό σας όπλο.

3. Ακούτε τι σας λέει

Στους άντρες αρέσει να μιλάνε για τον εαυτό τους και εκτιμούν τη γυναίκα που ακούει και ενδιαφέρεται για όσα έχουν να πουν. Αν θέλετε να κερδίσετε λοιπόν, την προσοχή του, απασχολήστε εσείς μόνο το 20% της κουβέντας και αφήστε τον να μεγαλουργήσει για το 80%. Δεν θα αργήσει άλλωστε να δείξει το ενδιαφέρον του για εκείνη, που περισσότερο ακούει παρά μιλάει (στην αρχή τουλάχιστον…).

4. Να γελάτε

Το χιούμορ παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε κάθε πλευρά της ζωής και ακόμα περισσότερο στην επικοινωνία με το αντίθετο φύλο. Μην ντρέπεστε να γελάσετε με τα αστεία του, ακόμα και αν μόνο εσείς τα καταλαβαίνετε. Αυτό είναι άλλωστε που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε, ώστε να σας προσέξει παραπάνω.

5. Έχετε καλή διάθεση και προδιάθεση

Σε κανέναν δεν αρέσει, ούτε σε εσάς την ίδια, να κάνετε παρέα με άτομα απαισιόδοξα, μίζερα και μεμψίμοιρα. Η καλή και θετική διάθεση και το ζεστό χαμόγελο, είναι πολλές φορές ό,τι ακριβώς ψάχνει ένας άντρας σε μια γυναίκα.

6. Να είστε γλυκιά

Όλες οι γυναίκες, όταν βρίσκονται με τις φιλενάδες τους, σχολιάζουν και κουτσομπολεύουν άλλες γυναίκες. Αυτό είναι κοινό μυστικό και όποια το αρνηθεί, ψεύδεται. Αλλά δεν χρειάζεται και δεν πρέπει, να κάνετε το ίδιο όταν βρίσκεστε με εκείνον τον οποίο θέλετε να γοητεύσετε. Σε κανέναν άντρα δεν αρέσουν οι κουτσομπόλες και μια γλυκιά συμπεριφορά, χωρίς μικρότητες και αναξιοπρεπή σχόλια είναι πάντα προτιμότερη.

7. Φλερτάρετε

Μπορεί να μη νιώθετε άνετα να το κάνετε και να είστε της παλιάς σχολής, σύμφωνα με την οποία το φλέρτ γίνεται από τον άντρα, αλλά θα κερδίσετε πολλά, αν αλλάξετε πλεύση. Παίξτε με τα μαλλιά σας, καρφώστε τον με το βλέμμα σας, γελάστε λίγο παραπάνω με τα αστεία του και να είστε σίγουρη πως θα του αρέσει και μάλλον θα ανταποκριθεί -αν νιώθει κι εκείνος το ίδιο- ακόμα κι αν δεν είχε το θάρρος να το δείξει εξαρχής.

8. Τολμήστε να είστε διαφορετική

Μην φοβάστε να ξεχωρίσετε από το πλήθος και να είστε διαφορετική από τις άλλες γυναίκες. Πώς αλλιώς θα σας προσέξει άλλωστε; Μην είστε θύμα των τάσεων της μόδας, όπως οι περισσότερες και φροντίστε να έχετε ενδιαφέροντα και ασχολίες, ώστε να έχετε θέματα προς συζήτηση, πέρα από τον εύκολο κοινωνικό σχολιασμό.

9. Μην ντρέπεστε και μη φοβάστε να είστε έξυπνη

Όλες οι γυναίκες, έχουν ένα κρυφό χαρτί και όλοι ανεξαιρέτως έχουμε ένα χάρισμα και αρκετό μυαλό, να ασχοληθούμε με κάτι πέρα από το τι φόρεσε ο τάδε και ο δείνα celebrity. Μην φοβάστε να δείξετε το πνεύμα και την εξυπνάδα σας. Μπορεί να δυσκολεύεστε να αφήσετε το χιούμορ σας να ξεδιπλωθεί μπροστά στο αντικείμενο του πόθου σας, αλλά θυμηθείτε πως δεν έχετε τίποτα να χάσετε, παρά πολλά να κερδίσετε.

10. Μην φοβάστε την επαφή

Στους άνδρες αρέσει η φυσική επαφή και είναι μάλιστα ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος να αποκτηθεί οικειότητα. Μη χάνετε λοιπόν τις μικρές ευκαιρίες να τον αγγίξετε στο μπράτσο ή την πλάτη κάθε φορά που σας κάνει να γελάτε ή προσπαθείτε να του εξηγήσετε κάτι.

11. Μαγειρέψτε του κάτι

Το ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι δεν είναι μύθος, παρά δοκιμασμένη και επιτυχημένη πραγματικότητα. Όλοι οι άντρες έχουν καλή σχέση με το φαγητό και τις λιχουδιές, ειδικά εκείνες που δεν περιμένουν. Κάντε του έκπληξη και φτιάξτε του τη σπεσιαλιτέ σας και δεν θα αργήσει η μέρα που θα γίνει δικός σας.

12. Μην τον «εγκλωβίζετε»

Σε κάθε σχέση υπάρχει η δοκιμαστική περίοδος, που ο κάθε σύντροφος προσπαθεί να ψυχολογήσει τον άλλο, για να δει αν τελικά του «κάνει». Σε αυτή την περίοδο -και όχι μόνο βέβαια- φροντίστε να καταστήσετε ξεκάθαρο, ότι εξακολουθεί να έχει την ελευθερία του, ότι παραμένει ένα ξεχωριστό άτομο και ότι δεν έχετε περάσει ατάκτως και κατευθείαν στο «εμείς». Όταν ένας άντρας νιώσει πως «φυλακίζεται», τότε τον έχετε χάσει ανεπιστρεπτί.

13. Περιμένετε να σας πάρει εκείνος τηλέφωνο

Παίξτε το παιχνίδι τους και μην είστε ένα εύκολο θήραμα. Αφήστε τους να πιστεύουν, ότι έχετε ήδη μια πολυάσχολη ζωή, στην οποία ήδη περνάτε πολύ καλά και δώστε τους να καταλάβουν ότι θα πρέπει να κοπιάσουν, σε λογικά πλαίσια πάντα, για να σας κατακτήσουν. Μην του τηλεφωνείτε συνέχεια, αλλά περιμένετε με υπομονή και εγκαρτέρηση τη δική του κλήση.

14. Γίνετε ο «καθρέπτης» του

Μπορεί να ακούγεται λίγο περίεργο και ελαφρώς ψυχασθενικό, αλλά έχει αποτελέσματα. Κάθε φορά που εκείνος κάνει κάτι, όπως για παράδειγμα να βυθιστεί λίγο περισσότερο στην καρέκλα του, περιμένετε 5 δευτερόλεπτα και κάντε κι εσείς το ίδιο. Μπορεί να ακούγεται χαζό και παιδιάστικο, αλλά αναλογιστείτε τις φορές που το κάνετε ασυνείδητα αυτό και θα δείτε ότι έχει λόγο ύπαρξης η «αντιγραφή» του άλλου.

15. «Καρφώστε» τον με τα μάτια σας

Τα μάτια και το επίμονο βλέμμα είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να τραβήξετε την προσοχή κάποιου και να καταφέρετε την ερωτική ένταση να φτάσει στα ύψη. Μην το παρακάνετε και περάστε τα όρια του αποδεκτού, αλλά μην επενδύετε και σε φευγαλέες ματιές. Επιμένετε για να είναι ξεκάθαρες οι προθέσεις σας.

16. Μην δείχνετε την χαμηλή σας αυτοπεποίθηση

Κανένας δεν θα σας εκτιμήσει και αγαπήσει, αν δεν εκτιμήσετε και αγαπήσετε πρώτα εσείς τον εαυτό σας. Το λένε οι ψυχολόγοι και οι ειδικοί, οπότε πρέπει επιτέλους να πιστέψετε στην ομορφιά σας και τον εαυτό σας και θα δείτε ότι πολλές φορές εμείς οι ίδιοι σαμποτάρουμε τον εαυτό μας.

17. Κερδίστε την εμπιστοσύνη του

Όλοι προτιμούν κάποιον τον οποίο νιώθουν ότι μπορούν να εμπιστεύονται και μπορούν να εκμυστηρευτούν και τις πιο κρυφές τους σκέψεις. Μην είστε λοιπόν από εκείνες τις κοπέλες που τα λένε όλα στις φιλενάδες τους, γιατί αργά ή γρήγορα θα το μάθει ότι «μοιράζεστε» και με άλλους τις προσωπικές σας στιγμές και το πιθανότερο είναι να μην αντιδράσει καλά.

18. Παραμένετε μυστηριώδεις

Μην ανοίγετε όλα σας τα χαρτιά ποτέ από την πρώτη συνάντηση. Σε όλους αρέσει το μυστήριο και όλοι χρειάζονται ένα λόγο για να επιστρέψουν. Αν αποκαλύψετε τον εαυτό σας από την αρχή, δεν θα έχει κανένα λόγο να σας αναζητήσει ξανά και ξανά, αφού θα τα έχει μάθει ήδη όλα.

19. Υποστηρίξτε τον σε όσα τον ενδιαφέρουν

Δείξτε ενδιαφέρον σε όσα δείχνει εκείνος ενδιαφέρον. Ακόμα και αν δεν είναι του γούστου σας, όπως γα παράδειγμα το ποδόσφαιρο και τα αυτοκίνητα, λίγο κοινό έδαφος, δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Ωστόσο, μια τέτοια στρατηγική θα πρέπει να είναι αμοιβαία, αφού η σχέση αφορά και τους δυο και το ίδιο ενδιαφέρον θα πρέπει να δείχνει και εκείνος για τα δικά σας χόμπυ.

20. Επιμείνετε στη σωματική επαφή

Οι άντρες θέλουν χρόνο στη σχέση και πολλές φορές γοητεύονται από το κυνήγι, ξεχνώντας πως ακόμα και, αφού πέσει το κορίτσι, θέλει δουλειά η σχέση. Στο χέρι σας είναι λοιπόν να μην τους αφήσετε να εγκαταλείψουν την προσπάθεια, πριν καταλάβουν ότι είναι πραγματικά ερωτευμένοι μαζί σας. Ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχετε αυτό είναι να επιμείνετε στα φιλιά, στη σωματιή επαφή και τις ερωτικές συνευρέσεις, αφού για τους άντρες αυτό είναι το καλύτερο δόλωμα. Και για να είμαστε ειλικρινείς, από αυτή την τακτική επωφελούνται όλοι…








0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.