Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Τι θέλουν στο σεξ οι γυναίκες και ντρέπονται να το ζητήσουν;

Bookmark and Share

Κάθε γυναίκα έχει κρυφές σεξουαλικές επιθυμίες αλλά μπορεί να ντρέπεται να τις εκφράσει. Βγες από τη θέση του μάντη Κάλχα και δες ποια είναι μερικα
από τα «θέλω» των γυναικών στο σεξ που διστάζουν να τα ζητήσουν…

Θέλει να σου δώσει ένα μάθημα:

Η κλασική φαντασίωση δασκάλας-μαθητή. Είναι εύκολο να τν κάνεις καθώς δεν χρειάζονται στολές ή άλλα μέσα για τα οποία θα πρέπει να βάλεις το χέρι στην τσέπη. Φώναζε την «κυρία» και ζήτησε της να σε διδάξει πως να της κάνεις στοματικό. Μπορεί επίσης να σε βάζει τιμωρία… επειδή ήσουν κακό παιδί.

Θέλει σεξ με κάποιον άγνωστο:

Το σεξ με άγνωστο είναι αμιγώς γυναικεία φαντασίωση. Όταν πας σπίτι της συστήσου της ως κάποιος που την παρακολουθούσε αρκετή ώρα στο δρόμο κ που θα ήθελε πάρα πολύ να τη γνωρίσει. Αν ακολουθήσει το σενάριο και το παιχνίδι, οδήγησε την στο σαλόνι ή στην κουζίνα για ένα γρήγορο.


Θέλει να της τραβάς τα μαλλιά:


Σε πολλές κουλτούρες οι γυναίκες μαθαίνουν να είναι υποταγμένες στους άντρες. Μπες σ’ αυτή τη διάθεση της και κάνε την να νιώσει εντελώς υποταγμένη τραβώντας τα μαλλιά της όταν σου κάνει στοματικό (πρόσεχε δε λέμε να την ξεμαλλιάσεις). Αν της αρέσει μπορείς να βάλεις στο παιχνίδι κάποια ελαφρά χαστουκάκια όταν αναλάβεις πλήρη δράση.


Θέλει να σε δέσει:


Ενώ ένα κομμάτι της θέλει να νιώσει υποταγμένο ένα άλλο θέλει να υποταχθεί σε σένα. Ουσιαστικά επιθυμεί να δοκιμάσει ένα είδος bondage μαζί σου. Αν είναι κάτι που θα ήθελες να κάνεις κι εσύ, αστην να σε πάει στο κρεβάτι με δεμένα μάτια (η γραβάτα και το φουλάρι είναι καλές λύσεις) και δώσε της ένα ζευγάρι χειροπέδες για να σου δέσει τα χέρια. Η ιδέα μπορεί να έχει εξίσου καλά αποτελέσματα αν της το κάνεις πρώτος και μετά τη βάλεις να το κάνει και σε σένα.


Θέλει να το κάνει έξω:


Πολλές γυναίκες ονειρεύονται να κάνουν σεξ σε δημόσιο χώρο αλλά ποτέ δεν είχαν την ευκαιρία (ή το θάρρος) να το κάνουν. Αυτή η επιθυμία ειναι αρκετά tricky… Πρέπει να είσαι σίγουρος ότι την έχεις «ανάψει» αρκετά και ουσιαστικά να καταλάβεις πως δεν κρατιέται. Δοκίμασέ το την ώρα που φεύγετε από κάποιο κλαμπ. Κατά τη διάρκεια της μέρας τα πράγματα είναι δύσκολα αλλά αν σου δώσει το σήμα μπορείτε να «παίξετε» μέσα σε ένα δοκιμαστήριο η σε ένα ασανσέρ…


Θέλει να παίξει με τον προστάτη σου:


Σίγουρα σου έχει φέρει σε οργασμό κάνοντας σου στοματικό σεξ. Έλα όμως που έχει διαβάσει για το αντρικό g-spot που δεν είναι άλλο από τον προστάτη. Ξέρει ότι με ένα ελαφρύ μασάζ εκεί, θα σε κάνει τούρμπο. Άστην λοιπόν να βάλει το δάχτυλο της εκεί…


Θέλει το τέλειο στοματικό:


Αρκετές γυναίκες το στοματικό το φαντάζονται διαφορετικά από τους άντρες. Για πολλές οι άτ να βάζουν τη γλώσσα τους και σε άλλα σημεία εκτός από την κλειτορίδα. Άνοιξε της τα πόδια και βάλε τη γλώσσα σου παντού χωρίς να περιορίζεσαι μόνο στην κλειτορίδα της.


Θέλει να της μιλήσεις βρώμικα:


Θέλει να ακούει ακριβώς πως νιώθεις όταν σε αγγίζει, σου κάνει στοματικό ή παίζει το πέος σου με τα χέρια της. Θέλει επίσης να σε ακούει να λές πόσο σου αρέσει να της κάνεις ό,τι της κάνεις0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.