Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Αυτοί είναι οι οκτώ λόγοι για να κάνετε σeξ

Bookmark and Share

Αν έχετε περιορίσει το σεξ σε κάποιες φορές την εβδομάδα ή ακόμη χειρότερα σε μια φορά, τότε μάλλον πρέπει να αναθεωρήσετε. Και μπορεί να
ακούγεται εξαντλητικό με τις υποχρεώσεις να τρέχουν, όμως οι παρακάτω οκτώ λόγοι θα σας κάνουν να το εντάξετε στο καθημερινό πρόγραμμά σας.

Ο ικανοποιημένος σύζυγος είναι ένας καλός σύζυγος

Από τη μέρα που τα μέλη της οικογένειας παύουν να είναι δύο (δηλαδή το ζευγάρι) και αρχίζουν να προστίθενται και παιδιά, οι ισορροπίες ανατρέπονται. Το ίδιο και η σχέση του ζευγαριού. Καθένας τους μπορεί να αρχίσει να νιώθει ότι έχει μπει στην άκρη, μιας και όλο το ενδιαφέρον έχει στραφεί στο παιδί ή να σκέφτεται ότι δεν είναι πια ελκυστικός. Και εδώ έρχεται το σεξ που σβήνει κάθε αμφιβολία και αναζωπυρώνει τη σχέση. Σκεφτείτε τι μπορεί να κάνει ένας ευτυχισμένος άντρας για την γυναίκα του!

Τονώνει τη θηλυκότητα

Για να είσαι ελκυστική στο άλλο σου μισό, πρέπει να είσαι και ποθητή. Και σίγουρα μια γυναίκα δεν είναι τόσο σέξι, αν φοράει φαρδιά ρούχα, φόρμες και όλα αυτά που μέχρι τότε φορούσε η... μαμά της. Αν ψάξει καλά μέσα στην ντουλάπα της, όλο και κάτι... παιχνιδιάρικο και σέξι θα βρει και σίγουρα όσα θα ακολουθήσουν θα «ξεθάψουν» την σεξουαλικότητα και την θηλυκότητά της.

Το σεξ λύνει προβλήματα – πιο εύκολα!

Το σεξ και τα προβλήματα είναι αντιστρόφως ανάλογα. Τι σημαίνει αυτό; Όσο πιο συχνά έχει σεξουαλική επαφή ένα ζευγάρι, τόσο πιο λίγα προβλήματα έχει ή τόσο πιο εύκολα μπορεί να τα αντιμετωπίσει. Πάντα η δυάδα είναι πιο «δυνατή» από την μονάδα.

Το χαμόγελο της ευτυχίας

Υπάρχει άνθρωπος που έκανε σεξ και δεν «καρφώθηκε» από το χαμόγελό του; Δύσκολα να βρεθεί κάποιος... Και ως γνωστόν, τα χαμόγελα είναι φάρμακα για την ψυχή και για τη σχέση.

Τέρμα το άγχος

Ό,τι και αν έχει κανείς στο μυαλό του, ό,τι και αν τον «βασανίζει», την ώρα του σεξ το μυαλό «καθαρίζει»: δεν υπάρχει άγχος, δεν υπάρχουν δύσκολες σκέψεις. Είναι με λίγα λόγια ένα διάλειμμα από την (δύσκολη) καθημερινότητα.

Μια «πολυτέλεια» για δύο

Ενώ τα χρόνια περνάνε και οι «αποκλειστικά για δύο» δραστηριότητες λιγοστεύουν, το σεξ είναι αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να χαθεί ποτέ. Μεταξύ άλλων, θυμίζει στο ζευγάρι ότι είναι «ένα».

Είναι αντιγριπικό

Πώς γίνεται αυτό; Η σεξουαλική επαφή αυξάνει τα αντισώματα στον οργανισμό. Όσο πιο πολύ πέφτεις στο κρεβάτι για σεξ, τόσο πιο δύσκολα θα πέσεις από γρίπη!

Βοηθάει στον ύπνο

Η χαλάρωση και η ηρεμία που ακολουθεί μετά από το σεξ είναι σίγουρο το απόλυτο αντίδοτο στην αϋπνία και στον ανήσυχο ύπνο. Τέρμα οι βαλεριάνες, το σεξ είναι το καλύτερο «ηρεμιστικό».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.