Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Ο πιο ατζαμής οδηγός του κόσμου! (video)

Bookmark and Share

Τον τίτλο τον έχει… στο τσεπάκι του. Αν δεν είναι αυτός ο χειρότερος οδηγός του κόσμου, τότε ποιος;Ένας άνδρας στην Κίνα πήγε να πάρει το αυτοκίνητο του και να ξεπαρκάρει από μια θέση
κοντά στο σπίτι του. Μέχρι εδώ όλα καλά. Σε κάποιους το να βγάλει το αμάξι από τη συγκεκριμένη θέση μπορεί να φαίνεται απλό, αλλά για τον ίδιο δν ήταν καθόλου, καθώς χτύπησε και το αμάξι του γείτονα του και όχι μόνο μία φορά.

Έκανε ουκ ολίγες μανούβρες και κατέβαλε δεκάλεπτη προσπάθεια. Το αποτέλεσμα; Τραγικό. Μπόρεσε μεν να ξεπαρκάρει, αλλά τράκαρε 15 φορές το διπλανό αμάξι, για να αποφασίσει τελικά να εγκαταλείψει το σημείο γκαζώνοντας, προτού τον πάρει χαμπάρι ο άτυχος γείτονας που είχε αφήσει το όχημα του δίπλα στο δικό του.

Τελικά, τον εντόπισε η αστυνομία και κατάφερε να τον αναγνωρίσει από τις περιγραφές καταστηματαρχών κοντά στο σημείο κ του κατάσχεσε το δίπλωμα. Λέγεται, ότι ο άνδρας οδηγούσε περίπου δύο μήνες, με όλους όσους είδαν το βίντεο στα social media να αναρωτιόνται –εύλογα- πως πήρε το δίπλωμα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.