Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Το κινητό μας βοηθάει να αποβάλλουμε κακές συνήθειες

Bookmark and Share

Πολλοί αναφέρουν το Internet και τη χρήση smartphones ως τον εθισμό του 21ου αιώνα. Ωστόσο η χρήση του smartphone μπορεί να οδηγήσει στην
απεξάρτηση ορισμένων κακών συνηθειών.
Παρακάτω αναφέρουμε ορισμένες εφαρμογές
(κυρίως για iOS και Android συσκευές) για να βοηθήσουν τους χρήστες να αποβάλλουν ορισμένες άσχημες συνήθειες.

1. Κάπνισμα

Με την δωρεάν εφαρμογή για iOS, Quit it, οι χρήστες μπορούν να ενημερωθούν για το πόσα χρήματα έχουν κερδίσει αν κόψουν το τσιγάρο, πόση πίσσα έχουν αποφύγει κ πόσα τσιγάρα δεν έχουν καπνίσει. To Kwit είναι μία εφαρμοργή γι Android και iOS που επιβραβεύει τν (πρώην) καπνιστή ώστε να συνεχίσει την προσπάθεια να κόψει το τσιγάρο.

2. Δάγκωμα νυχιών

Η εφαρμογή Stop Nail Biting κοστίζει $5.99 για iOS συσκευές και έχει σκοπό να βοηθήσει τους χρήστες να σταματήσουν να δαγκώνουν τα νύχια τους!

3. Κατανάλωση junk food

Το Fooducate είναι μία δωρεάν εφαρμογή για iOS και Android, που ενημερώνει και εκπαιδεύει τους χρήστες στο ποιες τροφές είναι περιττές και ποιες δεν κάνουν καλό στον οργανισμό. Το Eat This, Not That είναι μια εμπορική εφαρμογή ($4.99) για iOS και Android, που προτείνει εναλλακτικές υγιεινές τροφές αναλόγως με την όρεξη του χρήστη.

4. Ακαταστασία
Με το δωρεάν House Clean για Android, δε θα ξεχάσετε να κάνετε κάποια πράγματα, μεταξύ των οποίων και η διόρθωση της ακαταστασίας.

5. Άσκοπη καθυστέρηση

Ας το παραδεχτούμε. Είναι κανείς καλύτερος από την μητέρα μας στην τακτοποίηση και τον προγραμματισμό σε αυτά που έχουμε να κάνουμε. Κάπως έτσι σκέφτηκαν και οι δημιουργοί του Yelling Mom, για iOS που κοστίζει $0,99 και θέλει να προγραμματίσει τη ζωή μας.

6. Αγυμνασία

Το Nexersice είναι ένα δωρεάν app για Android και iOS, που έχει σκοπό να μετατρέψει τις καθημερινές ασκήσεις σε κατορθώματα που θα μοιραστούν μέσω κοινωνικών δικτύων, κάνοντας τον χρήστη να θέλει να μοιραστεί τις ασκήσεις γυμναστικής του.

7. Παραμέληση οδοντικής φροντίδας

Κι όμως, υπάρχει εφαρμογή και γι'αυτό. Με το δωρεάν Brush DJ για Android και iOS δε θα ξεχάσετε ποτέ να βουρτσίσετε τα δόντια σας, ενώ σας ενημερώνει για τα ραντεβού με τον οδοντίατρό σας.

8. Σπατάλη χρημάτων

Οι εφαρμογές Level Money και Mint είναι δωρεάν για iOS και Android και έχουν ως στόχο να βάλουν σε τάξη τα οικονομικά του χρήστη, ενώ χρήσιμο είναι το χαρακτηριστικό για την επίτευξη ενός συγκεκριμένου χρηματικού στόχου στο τέλος του μήνα.0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.