Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Κινέζος έφαγε 160 αυγά σε 40 λεπτά

Bookmark and Share

Η τρέλα δεν πάει στα βουνά, για να είμαστε πιο ακριβείς πάει στην Κίνα. Εκεί όπου ο 46χρονος Πιν Γιζόνγκ έφαγε 160 αυγά σε 40 μόλις λεπτά! Ναι,
καλά διαβάσατε. Ο Πιν Γιζόνγκ, ο «βασιλιάς τους
του στομαχιού», όπως αποκαλείται στη χώρα του για την κατανάλωση μεγάλων, για τους κοινούς θνητούς, ποσοτήτων φαγητού, έφαγε 150 αυγά ορτυκιού και δέκα κότας σε 40 λεπτά, θέλοντας να τιμήσει τα Χριστούγεννα, αλλά κ να προωθήσει εστιατόριο στην κεντρική επαρχία της Κίνας, Χουνάν. Και το τρομερό είναι πως ο αθεόφοβος είναι απολύτως καλά στην υγεία του.

Μάλιστα στα κατορθώματά του ο Πιν Γιζόνγκ έχει «καθαρίσει» 147 λουκουμάδες, μοιρασμένους σε 40 κύπελλα, μέσα σε 15 λεπτά, ενώ έχει φάει 40 κύπελλα με σκουλήκια στην καθισιά του!

Η κινέζικη λέξη για τα Χριστούγεννα, Shengdanjie, περιέχει έναν χαρακτήρα που είναι ομόηχος με το αυγό κι έτσι αποφάσισε να τα τιμήσει. Φορώντας ένα σκουφάκι του Άη Βασίλη τα έστρωσε μπροστά του κι άρχισε απλά να τα καταναλώνει!

Κι όπως εξήγησε, τα αυγά ορτυκιού είναι μικρότερα σε μέγεθος από αυτά της κότας κι έτσι το έργο του έγινε πιο… εύκολο.

«Όταν έφθασα στα 160 άρχισα να κουράζομαι από τη γεύση κι εκεί σταμάτησα, δεν το έκανα επειδή ένιωσα το στομάχι του γεμάτο» δήλωσε μετά ο Γιζόνγκ.0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.