Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Αυτη ειναι 9 λόγοι για να φύγεις τρέχοντας από το πρώτο ραντεβού!

Bookmark and Share

Επειδή στο πρώτο ραντεβού αποκλείεται να είσαι ερωτευμένη (λογικά πάντα) και οι πιθανότητες να σε έχει τυφλώσει ο φτερωτός θεός είναι ακόμα
ελάχιστες σου παραθέτουμε τους 10 λόγους που
δεν πρέπει να του δώσεις τη χαρά ενός δεύτερου ραντεβού.

Να θυμάσαι για να μν κλαις μετά πως τα σημάδια ενός εγωιστή και αλλάζονα συντρόφου ήταν πάντα εκεί!

Δεν άφησε φιλοδώρημα
Υπάρχει ο γενικός κανόνας πως ο άνθρωπος που δεν αφήνει ποτέ φιλοδώρημα είναι εγωιστής. Εντάξει, δεν χρειάζεται να δώσει στον σερβιτόρο που δειπνήσατε το μισό του προτοφόλι, αλλά χοντρικά ένα tip λίγοτερο του 15% του λογαριασμού αποκαλύπτει ότι μάλλον είναι "σφιχτός" και άρα τσιγκούνης όχι μόνο στ προτοφόλι, αλλά και στ συναισθήματα. Να σου υπενθυμίσουμε πως και τα δύο είναι μεγάλα κουσούρια!

Αναφέρεται στους δικούς ως "η μαμάκα μου" και "ο μπαμπάκας μου"
Εδώ υπάρχει μια λεπτή γραμμή. Θέλουμε να αγαπάει τους γονείς του, αλλά δεν θέλουμε να είναι εξαρτημένος. Αν αναφέρεται σε αυτούς με γλυκά υποκοριστικά τότε είναι σημάδι ότι δεν έχει απεξαρτηθεί από εκείνους ακόμα. Καταλαβαίνεις τι θα περάσεις.

Δεν σέβεται την πρώην κοπέλα/γυναίκα του
Όλοι μας έχουμε έναν πρώην ο οποίος μας πλήγωσε περισσότερο από τους άλλους. Οι έξυπνοι άνθρωποι έμαθαν από αυτή τη σχέση και βρήκαν τρόπο να σεβαστούν το μάθημα που πήραν. Κάποιος που δεν το έμαθε δεν είναι καλή επιλογή για να κάνεις σχέση. Τα ίδια μπορεί να πει και για σένα αργότερα.

Είναι αγενής με τον σερβιτόρο
Πιστέψτε μας, κάποιος που είναι αγενής προς τον σερβιτόρο ή την πωλήτρια σε λίγο καιρό θα είναι αγενής και σε σένα. Πολύ σημαντικός κανόνας για να του δώσεις και δεύτερο ραντεβού.

Δεν διαβάζει βιβλία
Κανένα; Ποτέ; Τραγικό. Ο άντρας πρέπει να έχει ενδιαφέροντα και να "ψάχνει"¨κάτι που τον ενδιαφέρει. Ακόμα κι αν σου πει ότι διάβασε ένα βιβλίο που εσύ δεν θα διάβαζες ποτέ είναι κάτι.

Είναι καπνιστής
Στις μέρες μας το κάπνισμα έχει απενοχοποιηθεί, αλλά να θυμάσαι πως πρόκειται για μια βρώμικη συνήθεια που βάζει σε κίνδυνο την υγεία του. Αν δεν είσαι καπνίστρια, σίγουρα είναι μεγάλο μειονέκτημα.

Δεν γυμνάζεται
Δεν μιλάμε να διαθέτει τους κοιλιακούς του Γιάννη Σπαλιάρα, αλλά είναι σημαντικό να προσέχει το σώμα του και άρα την υγεία του. Γιατί να τον αγαπήσεις αν δεν αγαπάει πρώτα εκείνος εκείνον...

Δεν έχει ταξιδέψει ποτέ στο εξωτερικό ή δεν έχει σκοπό να το κάνει
Τα ταξίδια στο εξωτερικό δείχνουν έναν άνθρωπο με ενδιαφέροντα. Κάποιος που δεν θέλει να δει παραέξω σημαίνει ότι είναι κλεισμένος στο δικό του μικρόκόσμο και δεν ενδιαφέρεται να μάθει νέα πράγματα. Βαρετός...φύγε πριν το επιδόρπιο!

Δεν ενημερώνεται για τις εξελίξεις
Αν δεν έχει ιδέα για τα τρέχοντα κοινωνικοπολιτικά γεγονότα της χώρας μας ή για το τί συμβαίνει στον κόσμο, τότε δεν είναι ο κατάλληλος άντρας για εσένα. Τι άλλο να εξηγήσουμε;


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.