Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Ποιες τροφές σας κάνουν ...γρήγορους στο σεξ;

Bookmark and Share

Από την αρχαιότητα ακόμη ήταν γνωστό ότι ορισμένες τροφές αποτελούν το καλύτερο αφροδισιακό για μέγιστες αποδόσεις στο σεξ. Οι επιστήμονες όμως εντόπισαν ορισμένα φαγητά τα οποία
μπορούν να βλάψουν τη σεξουαλική ζωή.
Ο πρόεδρος της Ιταλικής Ένωσης Ουρολόγων Βιτσέντζο Μιρόνε ισχυρίσθηκε ότι ο εχθρός της ερωτικής ζωής των αδρών είναι το τσίλι.

''Το τσίλι όντως έχει αγγειοδιασταλτική δράση και φέρνει περισσότερο αίμα στα ανδρικά γεννετικά όργανα, αλλά μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό στον προστάτη πράγμα που οδηγεί σε πρόωρη εκσπερμάτιση.

Άλλες τροφές όμως που μπορεί να μειώνουν τη λίμπιντο είναι οι μεγάλες ποσότητες κρέατος και γενικά οι τροφές που είναι πλούσιες σε λίπη. Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι εντείνουν την ανικανότητα και είναι πιθανό να οδηγήσουν σε προβλήματα του αναπαραγωγικού συστήματος.

Από την άλλη πλευρά σύμμαχοι της καλής ερωτικής ζωής είναι , κατά τον Ιταλό ουρολόγο, όλες οι πλούσιες σε αντιοξειδωτικά τροφές, όπως τα λαχανικά κ τα φρούτα, αλλά και ποτά, όπως το κόκκινο κρασί.

Εξίσου η διατροφή που είναι πλούσια σε ιχνοστοιχεία, όπως ο ψευδάργυρος, το σελήνιο και η βιταμίνη C, είναι επίσης σύμμαχος της καλής σεξουαλικής ζωής.

τα αθλήματα που βλάπτουν το σεξ

Μεγάλη βοήθεια προσφέρει επίσης η σωματική δραστηριότητα, αλλά ο καθηγητής Μιρόνε επισημαίνει ότι δεν είναι όλα τα αθλήματα ευεργετικά στο καλό σεξ. Το ποδόσφαιρο, το τρέξιμο και το τένις είναι ενδεδειγμένα.

Δεν κάνει καλό η προπόνηση με βάρη, ενώ ανάβει «κόκκινο» στην ποδηλασία, επειδή η σέλα μπορεί να αποδειχθεί επιζήμια στο αναπαραγωγικό σύστημα. 












0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.