Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Χλιαρό νερό με λεμόνι - Ενα πρωινό φάρμακο

Bookmark and Share

Οταν ξυπνάτε το πρωί μην τρώτε. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε ενέργεια και να αδυνατίσετε.Είναι επίσης το πιο αποτελεσματικό μέσο για να χάσετε πόντους στην κοιλιά και
να ανακουφίσετε τα ταλαιπωρημένα από την πολυφαγία εντόσθιά σας.Η ιδανική μέθοδος για να το πετύχετε είναι να πίνετε ένα ποτήρι χλιαρό νερό με μπόλικο λεμόνι. Κανένα φάρμακο δεν σας δίνει τα αποτελέσματα αυτού του πρωινού χυμού.

Πώς παρασκευάζεται:

Ζεστάνετε ελαφρά λίγο νερό -Να μη βράσει ,Δεν πίνουμε με κρύο νερό γιατί ο οργανισμός το απορροφά πιο αργά ,Στίβουμε το φρέσκο λεμόνι κ πίνουμε, εντελώς νηστικοί Σε τι χρησιμεύει:

Διευκολύνει την πέψη Μας δίνει ενέργεια,Βοηθάει στην αποτοξίνωση του οργανισμού,Βοηθάει στην απώλεια βάρους Χαρίζει μια λαμπερή επιδερμίδα Λειτουργεί ως αντιβακτηριακό καταπολεμώντας τις μολύνσεις στο σώμα Συμβάλει στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού του σώματος και στην σταθεροποίηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα.Είναι υπέροχο να το πίνετε με λίγο τζίτζερ, είτε σε σκόνη, είτε τριμμένο φρέσκο


Αν το σύνολο σας φαίνεται λίγο ξυνό για να το καταναλώσετε το πρωί, ρίξτε μια κουταλίτσα μέλι. Θα είναι ακόμη πιο χρήσιμο!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.