Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Οι τροφές που δεν πρέπει να καταναλώσετε πριν την παραλία!

Bookmark and Share

Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες γυναίκες φροντίζουμε, πολύ καιρό πριν, για την εμφάνισή μας στην παραλία- και σε αυτό έχουμε συμμάχους την
σωστή διατροφή και την άσκηση.

Καλό είναι, όμως, όταν έρθει η ώρα για το πρώτο μπάνιο μας, να είμαστε προετοιμασμένες όσο γίνεται καλύτερα. Σε περίπτωση που και εσάς σας απασχολεί το πρήξιμο ή το φούσκωμα, υπάρχουν 6 τροφές που καλό είναι να αποφύγετε, αν θέλετε η εμφάνισή σας να είναι απλώς τέλεια.

Αναψυκτικά με ανθρακικό Μπορεί να έχετε ήδη αποχαιρετήσει για τα καλά αυτά που περιέχουν ζάχαρη, αλλά καλό είναι να ξέρετε ότι ακόμα και το μεταλλικό νερό μπορεί να σας κάνει να δείχνετε φουσκωμένες. Αν δεν μπορείτε να το αποφύγετε, βέβαια, προτιμήστε το, μαζί με αναψυκτικά χωρίς ζάχαρη.

Αλάτι Δύο λέξεις: κατακράτηση υγρών. Προσοχή, μόνο, αφού δεν αρκεί να αποφύγετε να βάλετε αλάτι στο φαγητό σας, αλλά θα πρέπει να προσέξετε και τις τροφές που το περιέχουν σε μεγάλες ποσότητες όπως, για παράδειγμα, τα τυριά και τα δημητριακά.

Λαχανικά Μπορεί, για μεσοπρόθεσμη απώλεια βάρους να κάνουν θαύματα αλλά λαχανικά όπως το μπρόκολο, το κουνουπίδι και το λάχανο επίσης δημιουργούν πρήξιμο και φούσκωμα, λόγω της περιεκτικότητάς τους σε ένα σύνθετο σάκχαρο ονόματι ραφινόζη.

Τσίχλες Μπορεί να φαίνονται εντελώς αθώες, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι μπορούν να κάνουν την περιοχή της κοιλιάς να πρηστεί, αφού, μασώντας τις, εισάγουμε στον οργανισμό μας μεγάλες ποσότητες αέρα. Ποτά με μεγάλη περιεκτικότητα σε ζάχαρη Μπορεί τα mojito και οι piña colada να είναι σχεδόν συνώνυμα με την μέρα μας στην παραλία, αλλά η ζάχαρη που περιέχουν δεν βοηθάει τον σκοπό μας. Τα υψηλά επίπεδα φρουκτώζης και ζάχαρης μπορούν να μας κάνουν να πρηστούμε.

Γαλακτοκομικά Αν, όπως πολλοί άνθρωποι έχετε δυσανεξία στην λακτόζη αποφύγετέ τα αυστηρά, πριν την εξόρμηση σας στην παραλία.:




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.