Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Η ηλικία της σεξουαλικής ακμής των ανδρών

Bookmark and Share

Πολλοί πιστεύουν ότι η καλύτερη σεξουαλική ηλικία για τους άνδρες είναι τα 18. Τι πιστεύουν όμως οι ειδικοί;Στην ηλικία των 18 ετών, τα αναπαραγωγικά όργανα του άνδρα πράγματι παράγουν τεράστιες ποσότητες τεστοστερόνης, δηλώνει η σεξολόγος Άβα Καντέλ από το Λος Άντζελες. Έρευνες δείχνουν ότι σε αυτήν την ηλικία οι άνδρες φτάνουν γρήγορα στη στύση κ μπορούν να πετύχουν εντυπωσιακές επιδόσεις, κάνοντας σεξ αρκετές φορές τη μέρα.

Χρειάζεται όμως να περάσει μια ολόκληρη δεκαετία μέχρι τα επίπεδα της τεστοστερόνης να χτυπήσουν κόκκινο. Αυτό σημαίνει ότι η σεξουαλική επιθυμία των ανδρών κορυφώνεται περίπου στην ηλικία των 30.

Η σεξουαλική ακμή, τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες, δεν είναι ίδια για κάθε άτομο και εξαρτάται από κληρονομικούς, ψυχολογικούς και ορμονικούς παράγοντες, καθώς και από το είδος της σεξουαλικής σχέσης.

Η Καντέλ υποστηρίζει πως η σεξουαλική υγεία και η αντίστοιχη σεξουαλική ακμή εξαρτώνται από τη γενικότερη υγεία του ατόμου. Η διατροφή και η άσκηση επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την ερωτική ζωή και αυτό δε σχετίζεται απαραίτητα με την ελκυστική εμφάνιση.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.