Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

Η επιστήμη απεφάνθη: Αυτή είναι η Νο1 αιτία απιστίας!

Bookmark and Share

Τα πράγματα δεν είναι διόλου ευχάριστα, ούτε για τους άντρες ούτε για τις γυναίκες! Για ποιο λόγο υπάρχει, λοιπόν, απιστία;Όσο περνούν τα χρόνια
ολοένα και αυξάνονται τα ποσοστά των άπιστων συντρόφων, με το ανδρικό φύλο να φέρεται βάσει ερευνών να κρατά τη…. σημαία της απιστίας.

Όπως έχει αποδειχτεί, πιο σύνηθες είναι να απατούν τα αρσενικά παρά τα θηλυκά, με τους λόγους που τα δύο φύλα οδηγούνται στο κρεβάτι με έναν άλλον άνθρωπο να διαφέρουν για άνδρες και γυναίκες.

Τελικά, όμως, ποιος είναι ο νούμερο ένα παράγοντας που «σπρώχνει» κάποιον στην απιστία;

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύεται στο επιστημονικό «Journal of Sex Research» οι περισσότεροι μη πιστοί στο ταίρι τους εθελοντές της μελέτης, παρουσίασαν ως βασικό λόγο της πράξης τους την επιθυμία εμπειριών με περισσότερους σεξουαλικούς συντρόφους. Το ποσοστό τους ανέρχεται στο 74%!

Ακολούθησαν όσοι παρουσίασαν την έλλειψη αγάπης από πλευράς του συντρόφου τους ως αιτία που δεν παρέμειναν πιστοί. Συγκεκριμένα, το 70% των ερωτηθέντων δήλωσε πως αισθάνονταν παραμελημένοι και αναζήτησαν την προσοχή και την εκτίμηση κάπου αλλού!
 
 

Η επιστήμη απεφάνθη: Αυτή είναι η Νο1 αιτία απιστίας


Και η λίστα συνεχίστηκε ως εξής:

Kατανάλωση αλκοόλ / έλλειψη διαύγειας (70%)
Τόνωση αυτοπεποίθησης (57%)
Θυμός (43%)
Χαμηλή αυτοπεποίθηση (41%)

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι άνδρες παραδέχτηκαν πως αναζήτησαν μια εκτός σχέσης συντροφιά καθαρά για σεξουαλικούς λόγους, ενώ οι γυναίκες υποστήριξαν πως δεν ένιωθαν πλέον επιθυμητές γι’ αυτό και κοίταξαν αλλού…

Το 1/3 των ερωτηθέντων, πάντως, αποσκοπούσε καθαρά και μόνο στην ερωτική συνεύρεση.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.