Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Συμβουλές για να διαλέξεις τα σωστά γυαλιά ηλίου

Bookmark and Share

Ένα από τα πλέον μοδάτα αξεσουάρ είναι τα γυαλιά ηλίου. Με υπέροχα φωτεινά χρώματα, διάφανα
ή μοντέρνα υλικά…
και ανανεωμένες φόρμες δίνουν στυλ σε κάθε εκδήλωση αλλά και κάθε ώρα στη ζωή μας. Ωστόσο πολλές φορές παρασυρόμαστε θέλοντας να είμαστε μέσα στις προσταγές της μόδας ή απλά γι λόγους οικονομικούς αγοράζουμε γυαλιά τα οποία είναι εντυπωσιακά αλλά δν μας παρέχουν καμία προστασία από την επικίνδυνη ακτινοβολία.

Οι επιπτώσεις; Παθολογικά προβλήματα στ μάτια αλλά και ρυτίδες γύρω από αυτά. Ας βάλουμε λοιπόν κάτω τα δεδομένα και να δούμε με ποια κριτήρια πρέπει να διαλέγουμε γυαλιά ηλίου

-Δώσε σημασία στους φακούς.
Κατάλληλους φακούς θεωρούμε αυτούς που ανακόπτουν το 100% της υπεριώδους ακτινοβολίας και προσφέρουν προστασία. Αναζητήστε από το κατάστημα οπτικών να δείτε τις προδιαγραφές τν φακών.

-Σωστή εφαρμογή
Τα γυαλιά πρέπει να εφαρμόζουν σωστά δηλαδή να στηρίζονται σωστά στη μύτη και τα αυτιά και να έχουν τη σωστή απόσταση απ το μέτωπο.

-Το μέγεθος μετράει!
Το μέγεθος των γυαλιών είναι αναγκαίο να είναι μεγάλο. Όσο μεγαλύτερη είναι η επιφάνεια των φακών τόσο μεγαλύτερη και η προστασία αφού εκτός από τα μάτια προστατεύεται και η περιοχή της ευαίσθητης επιδερμίδας γύρω από αυτά.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.