Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Τσίπρας: Eρχόμαστε να βάλουμε τέλος στα προγράμματα λιτότητας

Bookmark and Share

Ερχόμαστε για να βάλουμε τέλος στα προγράμματα της λιτότητας. Για να το καταφέρουμε αυτό, δεν αρκεί μονάχα η
υποστήριξη της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, που θα την έχουμε στις επόμενες εκλογές, αλλά η υποστήριξη της πλειοψηφίας των λαών της Ευρώπης», δήλωσε από το Παρίσι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μετά τη συνάντησή του στο Παρίσι με τον Ζαν Λικ Μελανσόν, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί σήμερα κ αύριο ως υποψήφιος πρόεδρος της Κομισιόν .

Ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε τις ευρωεκλογές του Μαΐου σαν «μία σημαντική ευκαιρία για τους λαούς της Ευρώπης να πάρουν τις τύχες στ χέρια τους και να βάλουν φρένο στην Ευρώπη της λιτότητας και της κοινωνικής καταστροφής» και υποστήριξε ότι η Αριστερά μπορεί να είναι η εναλλακτική που θα βγάλει τους λαούς από την κρίση της λιτότητας. «Δεν αποτελεί εναλλακτική η άκρα και λαϊκιστική δεξιά για τους λαούς της Ευρώπης» τόνισε επίσης, ενώ ισχυρίσθηκε ότι το στρατηγικό αδιέξοδο της σοσιαλδημοκρατίας και της κυρίαρχης νεοφιλελεύθερης Δεξιάς έχει οδηγήσει την Ευρώπη σε αδιέξοδο.

Ο κ. Τσίπρας ανέφερε σχετικά με την Ελλάδα ότι είναι πολύ ρευστή η πολιτική και οικονομική κατάσταση, αλλά συμπλήρωσε ότι «όλοι προεξοφλούν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η επόμενη κυβέρνηση».





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.