Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Τα 6 οφέλη του πρωινού ξυπνήματος

Bookmark and Share

Το πρωινό ξύπνημα είναι κάτι που ταλαιπωρεί τους περισσότερους εργαζόμενους, ειδικά όσους είναι «νυχτοπούλια». Ωστόσο το να σηκώνεται κανείς πρωί, έχει ορισμένα
σημαντικά οφέλη.Ζείτε την ημέρα Είναι υπέροχο συναίσθημα να ξυπνάτε και
να νιώθετε ότι έχετε ολόκληρη την ημέρα μπροστά σας για να εκπληρώσετε τις υποχρεώσεις σας και να διασκεδάσετε.

ΗσυχίαΤα παιδιά λείπουν, ο/η σύντροφος λείπει, δεν κυκλοφορούν αυτοκίνητα και δε γίνονται έργα στο δρόμο και η γειτονιά δεν έχει ξυπνήσει ακόμα για να κάνει φασαρία.

Ανατολή ηλίουΤι πιο όμορφο από το να έχετε την ευκαιρία να δείτε αυτό το μαγευτικό φυσικό φαινόμενο, που έχουμε «ξεχάσει» θεωρώντας το δεδομένο.

ΠρωινόΟταν ξυπνάτε νωρίς έχετε το χρόνο να φάτε ένα καλό και σωστό πρωινό που αποτελεί το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας

ΑσκησηΑντίστοιχα έχετε και τον χρόνο να κάνετε την πρωινή σας γυμναστική

ΜετακίνησηΚανείς δεν βγαίνει πολύ πρωί κι έτσι έχετε τους δρόμους άδειους να κάνετε τις δουλειές σας πριν πέσετε στην «ώρα αιχμής»

Αν παρολαυτά δυσκολεύεστε να αποχωριστείτε το κρεβάτι σας το πρωί, ακολουθούν μερικές συμβουλές για πρωινό ξύπνημα
Μην κάνετε απότομες αλλαγές στα ωράρια σας. Ξεκινήστε σιγά σιγά, ξυπνώντας κάθε μέρα 10 λεπτά νωρίτερα απ' ότι την προηγούμενη. Κοιμηθείτε νωρίτερα και κλείστε την τηλεόραση, τον υπολογιστή, το κινητό και όποια άλλη οθόνη μία ώρα πριν ξαπλώσετε. Βάλτε το ξυπνητήρι μακριά από το κρεβάτι ώστε να αναγκαστείτε να σηκωθείτε για να το κλείσετε. Βρείτε έναν λόγο να ξυπνάτε το πρωί. Οταν έχετε κάτι ενδιαφέρον και σημαντικό να κάνετε θα είστε σε εγρήγορση πριν καν χτυπήσει το ξυπνητήρι. 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.