Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017

Ξέρετε τι είναι η "αύρα" των ανθρώπων;

Bookmark and Share


Έχετε αναρωτηθεί για ποιο λόγο μερικοί άνθρωποι ακτινοβολούν καθώς εισέρχονται σε έναν χώρο; Πως επιτυγχάνεται η λεγόμενη καλή χημεία στις σχέσεις; Η μαγική λέξη που εσωκλείει την
μυστική συνταγή της επιτυχίας κ εμπεριέχει αυτό το "κάτι" που καθορίζει τις ανθρώπινες σχέσεις είναι η αύρα, ένα αόρατο πέπλο που περιβάλλει το ανθρώπινο σώμα κ δημιουργεί θετικά ή αρνητικά συναισθήματα προς το περιβάλλον.

Καθώς μας πλησιάζει ένα άτομο για πρώτη φορά, "γεννιέται" έλξη ή δυσφορία. Άτομα που ασχολούνται με εναλλακτικές θεραπείες ή παρουσιάζουν ψυχοδυναμικές ικανότητες επιμένουν πως η ανθρώπινη αύρα είναι υπαρκτή κ μας αγκαλιάζει σαν ένα κουκούλι, που αντικατοπτρίζει τα συναισθήματά μας, την ενέργεια που εκπέμπουμε.

Τι είναι λοιπόν αυτό το σύννεφο που αποτυπώνει την εσωτερική μας ενέργεια; Είναι ένα σύνολο ηλεκτρομαγνητικών μορφών ενέργειας ποικίλης πυκνότητας που πηγάζουν από το υλικό, ζωτικό, συγκινησιακό, διανοητικό και πνευματικό σώμα. Πρόκειται για ένα ωοειδές πεδίο, σε σχήμα αβγού, το οποίο εκτείνεται γύρω από το σώμα σε πάχος που φθάνει το ένα μέτρο. Αποτελείται από χρωματιστά κινούμενα τμήματα που επηρεάζονται από τους παράγοντες ψυχική και σωματική κατάσταση .

Η "μέθοδος Kirlian"

Η μέθοδος Kirlian αποτελεί μια διαδικασία για να φωτογραφηθεί η αύρα όχι μόνο των ανθρώπων αλλά και φυτών ή ζώων! Όπως θα δείτε και στο βίντεο η μέθοδος αυτή εμφανίζει ένα "χρωματιστό στεφάνι φωτός" γύρω από το αντικείμενο ή σώμα. Αυτή είναι η άυρα μας, λένε εκείνοι που αποδέχονται την εγκυρότητα της μεθόδου. Υπάρχουν μάλιστα άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι μπορούν να δουν με τα μάτια τους την αύρα του κάθε προσώπου. Εστιάζουν την προσοχή τους στις λεγόμενες αυρικές λωρίδες, οι οποίες είναι διαφανείς και έγχρωμες.

Η ζωηρότητα των διαφόρων αποχρώσεων εξαρτάται από τον κάτοχό τους. Κάποιοι λαμποκοπούν ενώ υπάρχουν και οι περιπτώσεις όπου τα χρώματα τους είναι μουντά. Τα τρία πρώτα εσωτερικά στρώματα δείχνουν την υγεία και τη προσωπικότητα. Τα δυο εξωτερικά είναι οι δείχτες της διανοητικής και συναισθηματικής ζωής του εκπροσώπου της. Εάν υφίσταται απουσία αυρικού φωτός, αυτό σηματοδοτεί επικείμενο θάνατο.

Ο αντίλογος για τη φωτογραφία Kirlian

Υπάρχει φυσικά και η άλλη άποψη, που υποστηρίζει ότι η φωτογραφία Kirlian δεν απεικονίζει καμία εσωτερική ενέργεια! Σύμφωνα με αυτήν, ο Semyon Kirlian ανακάλυψε εντελώς τυχαία τη μέθοδό του όταν ένα αντικείμενο πάνω σε μια φωτογραφική πλάκα υποβλήθηκε σε ρεύμα υψηλής συχνότητας. Αυτομάτως πάνω στην πλάκα δημιουργήθηκε μια εικόνα που μοιάζει σαν έγχρωμο αποτύπωμα της αρχικής.

Αυτό που καταγράφηκε, λένε, οφείλεται σε μεταβολές φυσικών φαινομένων όπως η πίεση, η ηλεκτρική γείωση, η υγρασία και η θερμοκρασία. Από τη στιγμή που οι ζωντανοί οργανισμοί... έχουν υγρασία, κάθε φορά που διέρχεται από αυτούς ηλεκτρισμός παράγεται μια περιοχή ιονισμένου αερίου γύρω του, η οποία μεταφέρεται από το αντικείμενο στην περιοχή γαλακτώματος της φωτογραφικής πλάκας. Γι αυτό αν το αντικείμενο φωτογραφηθεί στο κενό, η δήθεν φωτογραφία Kirlian, δεν υφίσταται!

Αύρα & Θεραπεία

Οι άνθρωποι πάντως που ασχολούνται με τη βιοενέργεια κάθε οργανισμού, επιμένουν στην ύπαρξη της αύρας και τη δυνατότητα φωτογράφισης της. Υπάρχει μάλιστα η άποψη πως η εξισορρόπηση της αύρας, βοηθάει στην υγεία του ανθρώπινου οργανισμού. Παρατηρώντας την χρωματική αποτύπωση της, έρχονται στην επιφάνεια διάφορες βλάβες που θα εμφανιστούν μελλοντικά στο σώμα μας, λένε όσοι ασχολούνται με αυτό. Από τις αρχές της δεκαετίας του 1970 εμφανίζονται διάφορες θεραπείες που υπόσχονται θεραπεία μέσω εναλλακτικών προσεγγίσεων. Κρύσταλλοι και μηχανήματα χρησιμοποιούνται προκειμένου να αποφανθούν οι ειδικοί πόσο η αύρα μπορεί να επηρεάσει εποικοδομητικά στην πρόληψη μέσω την ενέργειας που διοχετεύεται από τον ένα στον άλλο.

Το ορατό φως αποτελεί σημαντικό μέσο για να επιτευχθεί θεραπεία σε αυρικό επίπεδο. Ωστόσο για να πραγματοποιηθεί, πρέπει να ληφθεί υπόψη το περιβάλλον στο οποίο ζει κάποιος και εργάζεται προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές. Για ανθρώπους που δεν διαθέτουν μεταφυσικές ανησυχίες, είναι ζήτημα πίστης. Ασπάζονται ή απορρίπτουν την ενστικτώδη αντίδραση του οργανισμού. Μεγαλύτερη σημασία έχει η πρόθεση από την τεχνική. Ο καθένας ξεχωριστά είναι υπεύθυνος για την επιτυχία που θα επιφέρει η θεραπεία και στηρίζεται στα θετικά συναισθήματα για να βοηθήσει τον εαυτό του.

Είναι αυτονόητο πως οι θεραπείες αυτές δεν υποκαθιστούν σε καμία περίπτωση τις ιατρικές θεραπείες αλλά λειτουργούν μόνο συμπληρωματικά!!





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.