Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Δείτε από τι κινδυνεύει η υγεία σας όταν δεν κάνετε σeξ

Bookmark and Share

Το σeξ μας προσφέρει τη δυνατότητα να συνδεθεί συναισθηματικά με κάποιον άλλο και να μειώσει το άγχος μας.Το σeξ είναι, επίσης, μια καλή μορφή άσκησης για την καρδιά σας,
αφού αυξάνει τον καρδιακό σας ρυθμό, ενώ σας κρατάει δραστήριους και σας βοηθάει να καίτε θερμίδες.

Και αν αυτά δεν είναι αρκετά για να σας κάνουν να... πέσετε το κρεβάτι αμέσως, η σeξουαλική επαφή μπορεί, επίσης, να μειώσει την αρτηριακή σας πίεση, να σας ανακουφίσει από τους πονοκεφάλους (...ακούτε;...) και να μειώσει αισθητά τα συμπτώματα της κατάθλιψης.

Από την άλλη πλευρά, όμως, τι συμβαίνει στο σώμα μας, όταν δεν κάνουμε τακτικά σeξ;

Αν και κάποιοι άνθρωποι ευημερούν και είναι παραγωγικοί για μεγάλο μέρος της ζωής τους χωρίς να έχουν τακτική σeξουαλική επαφή, οι περισσότεροι είναι πιο επιρρεπείς σε ασθένειες που σχετίζονται με το άγχος και το στρες, λόγω της φυσιολογικής ανάγκης τους για σeξουαλική επαφή.

Σίγουρα, δεν είναι απαραίτητο να πάρετε κιλά ή να δείτε την αρτηριακή σας πίεση να ανεβαίνει μόνο και μόνο επειδή δεν κάνετε τακτικά σeξ, αλλά ουσιαστικά “στερείτε” από το σώμα σας τα οφέλη που δεν παίρνει από αυτό.

Όταν κάνετε τακτικά σeξ (και αυτό περιλαμβάνει το “καταπληκτικό”, το “απλά καλό”, ακόμα και το “έτσι κι έτσι” σεξ) διατηρείτε την λίμπιντό σας υψηλά και αυτό έχει ευεργετικές επιδράσεις τόσο στο σώμα, όσο και στην ψυχολογία σας.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.