Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Τα τρία βότανα για καλύτερη κυκλοφορία του αίματος

Bookmark and Share

Ενώ αυτό είναι κάτι που μπορεί να προκληθεί από διάφορες ασθένειες, όπως ο διαβήτης, η περιφερική νευροπάθεια και η αθηροσκλήρωση, πολλές φορές οφείλεται σε δευτερεύοντες
παράγοντες του τρόπου ζωής.

Για εκείνους των οποίων η κατάσταση δεν είναι αποτέλεσμα μιας υποκείμενης ασθένειας που απαιτεί ιατρική παρέμβαση γι τη σωστή αντιμετώπιση και διαχείρισή της, υπάρχουν ορισμένα απλά πράγματα που μπορούν να κάνουν στο σπίτι, για να βελτιώσουν αποτελεσματικά την ικανότητα του σώματος να διανέμει σωστά πλούσιο σε οξυγόνο αίμα σε όλο το σώμα.

Μία τέτοια μέθοδος είναι η κατανάλωση συγκεκριμένων βοτάνων που έχει αποδειχτεί επιστημονικά ότι συμβάλλουν προς αυτή την κατεύθυνση:

Πιπέρι Καγιέν
Έχει την ιδιότητα να διεγείρει το κεντρικό νευρικό σύστημα και γι΄αυτό είναι πολύτιμο στην καταπολέμηση των κυκλοφορικών προβλημάτων.

Τζίντζερ
Η ρίζα του τζίντζερ είναι ένα φυσικό αγγειοδιασταλτικό και αυτό σημαίνει ότι είναι αποτελεσματική στο άνοιγμα των αιμοφόρων αγγείων, που επιτρέπει σε περισσότερο αίμα να διέλθει από αυτά.

Μαϊντανός
Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή βότανα για τν κυκλοφορία του αίματος. Γι' αυτό και υπάρχουν πολλά συμπληρώματα με μαϊντανό. Όπως κ το τζίντζερ, ο μαϊντανός είναι ένα φυσικό αγγειοδιασταλτικό.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.