Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

10 φυσικοί τρόποι για λίμπιντο στα ύψη

Bookmark and Share

Ψάχνετε τρόπους να τονώσετε την ερωτική σας διάθεση και να ξαναδώσετε “ζωντάνια” στις προσωπικές σας στιγμές; Ο δρόμος για το
μονοπάτι της απόλαυσης περνάει μέσα από φυσικούς τρόπους που μπορούν να δώσουν την ώθηση που χρειάζεται η λίμπιντό σας για να εκτιναχθεί στα ύψη.






1.Λίγο αλκοόλ

Ένα αλκοολούχο ποτό, ένα ποτήρι κρασί για παράδειγμα, μπορεί να προσφέρει την απαραίτητη χαλάρωση, μειώνοντας τα επίπεδα στρες και δημιουργώντας καλή διάθεση. Προσοχή γιατί το αλκοόλ σε μεγαλύτερες ποσότητες μπορεί να έχει αντίθετα αποτελέσματα επηρεάζοντας την ερωτική διάθεση αρνητικά.

2.Αφροδισιακές τροφές

Δεν υπάρχει κάποιο μαγικό φίλτρο που λειτουργεί μόνο του, αλλά κάποια φαγητά είναι ικανά να ανάψουν μια μικρή σπίθα στην κρεβατοκάμαρα, όπως τα σπαράγγια. Τα μύδια με τη σειρά τους περιέχουν αντιοξειδωτικά και ψευδάργυρο, συμβάλλοντας στην καλή σεξουαλική λειτουργία.

3.Αποχή από το τσιγάρο

Είναι πια κοινή γνώση πως το τσιγάρο έχει φοβερές επιπτώσεις στην κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, ενώ υπονομεύει τη λίμπιντο, αφού σε κανέναν δεν αρέσει να φιλάει ένα τασάκι.

4.Σωματική άσκηση

Δεν είναι απαραίτητο να “λιώσετε” στο γυμναστήριο. Η μέτρια εξάσκηση βελτιώνει τη ροή του αίματος στα επίμαχα σημεία και τονώνει την αυτοπεποίθηση, στοιχεία απαραίτητα για μια ανεβασμένη λίμπιντο.

5.Σωστό σωματικό βάρος

Η παχυσαρκία μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τη σεξουαλική διάθεση, αφού εκτός του ότι μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην ψυχολογία του ατόμου, αποτελεί παράγοντα κινδύνου για την υγεία και κατά συνέπεια και για τη σεξουαλική επίδοση.

6.Σωστή διατροφή

«Είμαστε ό,τι τρώμε» λέει πολύ σωστά ένα ρητό, αφού η διατροφή είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της υγείας μας, αλλά και της σεξουαλικής υγείας ειδικότερα. Η καθημερινή λήψη σωστής αναλογίας φρούτων και λαχανικών παρέχει στον οργανισμό τις βιταμίνες και τα αντιοξειδωτικά που χρειάζεται για να μην υπάρχουν μεγάλες διακυμάνσεις στη σεξουαλική διάθεση.

7.Μασάζ

Οι τεχνικές μασάζ μπορούν να κάνουν θαύματα στη σεξουαλική διέγερση, ενώ υπάρχουν πολλές μέθοδοι που μπορούν να εφαρμοστούν, ανάλογα με τις προτιμήσεις του καθενός.

8.Η υοχιμβίνη

Η υοχιμβίνη χρησιμοποιείτο ανέκαθεν στην Αφρική σαν αφροδισιακό, ενώ την αποκαλούν το “φυσικό Viagra”, αφού θεωρείται ότι βοηθάει στην ξεπέραση της αντρικής ανικανότητας. Παρόλα αυτά, οι κλινικές έρευνες δεν έχουν επιβεβαιώσει κάτι τέτοιο.

9.Ginkgo Biloba

Η φυτική θεραπεία με φύλλα Ginkgo Biloba είναι γνωστό ότι βελτιώνει τη ροή του αίματος στον εγκέφαλο και τα σεξουαλικά όργανα, ενώ έχει ενισχυτική επίδραση στην ερωτική επιθυμία, τη διέγερση και τον οργασμό.

10.Αυτοπεποίθηση

Τίποτα δεν είναι πιο ζημιογόνο για τη λίμπιντο από τη χαμηλή αυτοπεποίθηση. Η αυτοπεποίθηση είναι το Α και το Ω κάθε διαπροσωπικής επαφής, οπότε οποιοδήποτε μέσο μπορεί να τονώσει ψυχολογικά το άτομο προσφέροντας σιγουριά, είναι σίγουρο πως αποτελεί και ένα μέσο για τη σεξουαλική του ευτυχία.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.