Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Ζωντάνεψε τον έρωτα παίζοντας παιχνίδια!

Bookmark and Share

Το να παίξεις στην ηλικία που βρίσκεσαι ένα από τα παιχνίδια που έπαιζες όταν ήσουν παιδί και ερωτευούσουν δέκα φορές το μήνα θα ήταν μία
πολύ καλή πρόταση για ένα βράδυ που έχεις μαζευτεί με τους φίλους σου στο σπίτι.

Θέλοντας να θυμηθούμε για λίγο τα παιδικά μας χρόνια και τη δική μας αθωότητα είπαμε να συγκεντρώσουμε πέντε παιχνίδια που παίζαμε τότε και να σου προτείνουμε να τα δοκιμάσεις με την παρέα σου.

1. Αλήθεια ή ψέμματα

Από όλα τα ερωτικά παιχνίδια που υπάρχουν το συγκεκριμένο είναι αυτό που θα εξακολουθήσει να υπάρχει όσα χρόνια κι αν περάσουν. Αυτό οφείλεται στην πολυμορφικότητά του. Από το να προκαλέσεις κάποιον να βγει στ δρόμο γυμνός μέχρι να τον κάνεις να παραδεχτεί με ποιον είναι ερωτευμένος, υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις και να ρωτήσεις.

2. Μπουκάλα

Αν το σκεφτείς καλά η μπουκάλα θα μπορούσε κανείς να πει ότι είναι μία μορφή ανακύκλωσης (κλείνουμε μάτι). Και αυτό όχι μόνο γιατί όλο το παιχνίδι βασίζεται στο να γυρίζεις ξανά και ξανά ένα γυάλινο μπουκάλι (το πλαστικό δε γυρίζει τόσο καλά) αλλά και γιατί αυτό το μπουκάλι θα μπορούσε άνετα να δείχνει συνέχεια στο ίδιο πρόσωπο.

3. Εφτά λεπτά στον παράδεισο

Όταν πρωτοξεκίνησες να παίζεις αυτό το παιχνίδι, στην παιδική σου ηλικία, υπήρχε πολύ άγχος σχετικά με το από ποιον θα ζητήσεις να μπει μαζί σου στη ντουλάπα κ με ποιον τελικά θα κατέληγες. Τώρα που έχεις μεγαλώσει τα πράγματα είναι πιο χαλαρά και λιγότερο αγχωτικά καθώς το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να μπεις στη ντουλάπα με κάποιον που δε γουστάρεις. Και τι έγινε;

4. Καυτερή σως

Παρόλο που αυτό δεν είναι πολύ γνωστό σαν παιχνίδι και ίσως να παίζεται περισσότερο στο εξωτερικό μπορείς, τώρα που μεγάλωσες, να το δοκιμάσεις. Αυτό που χρειάζεται είναι δύο ζευγάρια και ένα μπολάκι καυτερή σως. Το κάθε ζευγάρι παίζει απέναντι στο άλλο. Το καθένα ρίχνει λίγη σως στη γλώσσα του κ αρχίζει να φιλιέται. Το ζευγάρι που θα καταφέρει να συνεχίσει να φιλιέται για περισσότερο χρόνο χωρίς να σταματήσει, κερδίζει.

5. Βάλ’τη στο στόμα και δώσ’τη στον διπλανό σου

Το συγκεκριμένο παιχνίδι παίζεται σε κύκλο κ το μόνο που χρειάζεται είναι μία κάρτα. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βάλεις την κάρτα στο στόμα σου και χωρίς να χρησιμοποιήσεις τα χέρια σου να τη δώσεις στο στόμα του διπλανού σου κ.ο.κ.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.