
Αυτό θα πρέπει να αποφεύγεται σύμφωνα με τους διατροφολόγους γιατί απορροφούν το ασβέστιο από
το γάλα και δεν το αφήνουν να το αφομοιώσει το σώμα μας.
Ας δούμε την επιστημονική εξήγηση για το συγκεκριμένο διατροφικό λάθος.
Το ψωμί σαν υδατάνθρακας που είναι, αρχίζει να χωνεύεται από το στόμα!
Αντίθετα, το γάλα, σαν πρωτεΐνη θα αρχίσει να χωνεύεται στο στομάχι.
Το στομάχι όμως δεν είναι σε θέση να κάνει τέλεια και τις δύο πέψεις την ίδια ώρα.
Έτσι ασχολείται με την πέψη των υδατανθράκων, δηλαδή του ψωμιού και του μπισκότου που είχε ήδη αρχίσει από το στόμα και έτσι αφήνει το γάλα άπεπτο και αχρησιμοποίητα τα συστατικά του.
το γάλα και δεν το αφήνουν να το αφομοιώσει το σώμα μας.
Ας δούμε την επιστημονική εξήγηση για το συγκεκριμένο διατροφικό λάθος.
Το ψωμί σαν υδατάνθρακας που είναι, αρχίζει να χωνεύεται από το στόμα!
Αντίθετα, το γάλα, σαν πρωτεΐνη θα αρχίσει να χωνεύεται στο στομάχι.
Το στομάχι όμως δεν είναι σε θέση να κάνει τέλεια και τις δύο πέψεις την ίδια ώρα.
Έτσι ασχολείται με την πέψη των υδατανθράκων, δηλαδή του ψωμιού και του μπισκότου που είχε ήδη αρχίσει από το στόμα και έτσι αφήνει το γάλα άπεπτο και αχρησιμοποίητα τα συστατικά του.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.