Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Τώρα το Facebook ζητά και ταυτότητα!!!

Bookmark and Share

Τις τελευταίες μέρες πολλοί είναι οι χρήστες του Facebook που δεν μπορούν να μπουν στο προφίλ τους, και το μόνο που βλέπουν είναι ένα μήνυμα
από το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο το οποίο τους ζητά να «ανεβάσουν» τα στοιχεία της ταυτότητάς τους, για να μπορέσουν να συνδεθούν και πάλι στο Facebook.ουτε στο taxis net δεν τα θελουν αυτα...δεν παμε καθολου καλα!!! και Φυσικά δεν ήταν λίγοι αυτοί που νόμιζαν ότι ίσως έχουν πέσει θύματα χάκερ όμως όπως φαίνεται τα μηνύματα αυτά είναι από το Facebook και πράγματι το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο προκειμένου να διασφαλίσει ότι τα προφίλ ανταποκρίνονται σε πραγματικούς χρήστες τους ζητάει τα στοιχεία της ταυτότητάς τους για επιβεβαίωση.

Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, Facebook, ζητάει από τους χρήστες του στοιχεία από την ταυτότητα τους για να επιβεβαιώσει δηθεν ότι είναι αληθινοί.
Πριν μερικούς μήνες το Facebook είχε ανακοινώσει ότι θα ξεκίναγε την προσπάθειά του να διαγράψει τους ψεύτικους λογαριασμούς ταυτοποιώντας τους χρήστες του.

Για ακόμα μία φορά η κίνηση του Facebook προκάλεσε πολλές αντιδράσεις μιας και πρέπει να ανεβάσουν τα προσωπικά στοιχεία τους στo διαδίκτυο αλλά και ότι πρέπει να αναρτήσουν και μια φωτογραφία της ταυτότητας τους φυσικά με καλυμμένα τα στοιχεία που δεν χρειάζονται αφού το Facebook χρειάζεται μόνο όνομα του χρήστη, φωτογραφία και την ημερομηνία γέννησής του!

Μην πεσετε στην παγιδα αυτη...εμεις παντως κλεισαμε ηδη 2 λογαριασμους και γιατι οχι και την σελιδα μας στο FB υπαρχουν τοσα αλλα socialmedia χωρις να μας βγαζου την ψυχη συνεχεια....
0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.