Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Καθαρίστε αρτηρίες, καρδιά, νεφρά και έντερο σε μόλις 72 ώρες!

Bookmark and Share

Το οξυγόνο και οι θρεπτικές ουσίες στο ανθρώπινο σώμα μεταφέρονται μέσω των αρτηριών στην καρδιά και όλα τα υπόλοιπα όργανα. Αυτά είναι τα
πιο σημαντικά αιμοφόρα αγγεία στο σώμα, επειδή μέσω αυτόν
τρέφεται κάθε ανθρώπινο κύτταρο. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος για τον οποίο θα πρέπει να διατηρούνται καθαρές.
Αν οι αρτηρίες σας δεν είναι καθαρές (αθηρωμάτωση/αθηρωματική πλάκα αιμοφόρων αγγείων) η ροή του αίματος προς τα όργανα θα μειωθεί και σύντομα θα λιμοκτονήσουν για οξυγόνο και θρεπτικές ουσίες.
Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα για την καρδιά (έμφραγμα), τα νεφρά, τον εγκέφαλο (εγκεφαλικό επεισόδιο) και όλα τα άλλα όργανα.

Μπορείτε να καθαρίσετε τις αρτηρίες σας και να αποφύγετε την ασθένεια των υπολοίπων οργάνων σας με αυτή την απλή θεραπεία.

Υλικά:
8 λεμόνια
Ένα κομμάτι φρέσκο τζίντζερ περίπου 4-5 cm
8 σκελίδες σκόρδο
4 λίτρα καθαρού νερού


Προετοιμασία
Το πρώτο βήμα είναι να πλύνετε καλά τα λεμόνια και να τα κόψετε σε κομματάκια. Στην συνέχεια καθαρίστε τα σκόρδα και το τζίντζερ και βάλτε τα υλικά στο μπλέντερ. Ανακατέψτε τα, έως ότου να σχηματίσουν μία παχιά πάστα. Αφού τελειώσετε τοποθετήστε το μείγμα σε ένα κατσαρολάκι.
Προσθέστε το νερό και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά. Αφαιρέστε την κατσαρόλα από τη φωτιά μόλις αρχίζει να βράζει. Αφήστε το μείγμα να κρυώσει και εν συνεχεία σουρώστε το σε μπουκάλια και διατηρήστε το στο ψυγείο.

Χρήση
Πίνετε αυτό το υγιεινό ποτό κάθε μέρα, δύο ώρες πριν από τα γεύματα με άδειο στομάχι.
Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, συνιστάται ιδιαίτερα η σωματική δραστηριότητα/άσκηση, τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα.
Με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο θα καθαρίσετε τις αρτηρίες σας, αλλά θα βελτιώσετε και ολόκληρη την υγιεία σας.

Για αυτό, λοιπόν, έχω να προτείνω σε όλους τους φίλους του σάιτ και όλους τους γιατρούς και θεραπευτές να γνωρίσουν την ΦΥΣΙΚΗ και απόλυτη λύση για τον καθαρισμό των αρτηριών και της αθηρωματικής πλάκας και την πρόληψη ενάντια και στην αρτηριοσκλήρωση, ΧΩΡΙΣ παρενέργειες παρά μόνον οφέλη: Μία φόρμουλα υγιείας (Μελέτη του Πανεπιστημίου Αθηνών) η οποία αποτελείται από

– Πυκνογενόλη: (καθαρίζει με απόλυτη ασφάλεια τις αρτηρίες σας προφυλάσσοντας έτσι από εγκεφαλικά και καρδιακά επεισόδια),
– τζίνγκο μπιλόμπα (κυκλοφορικό, μέχρι και τριχοειδή αγγεία του εγκεφάλου) και
– εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού (σούπερ αντιοξειδωτικό και ωφέλιμο για την καρδιά)
σε συνδυασμό όλα μαζί ώστε να εξασφαλίσετε την υγιεία των αγγείων, της καρδιάς, του εγκεφάλου και πολλών ακόμη ζωτικών οργάνων.















0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Τα ανώνυμα σχόλια όπως "Πολύ καλό, Υπέροχο..." κλπ. ενδέχεται να μην ανέβουν για ευνόητους λόγους.